Forum not storing a posting to a reply with quotes attempt?

Suggestions & Help using the CX3 Forums
Post Reply
st3v3cx-3
Posts: 443
Joined: Tue May 03, 2016 7:56 pm
Location: South East UK

Forum not storing a posting to a reply with quotes attempt?

Post by st3v3cx-3 » Mon May 07, 2018 7:39 pm

Has anyone else experienced a posting not being stored once they've submitted it? Happened to me again today, after I'd composed a few paragraphs reply via the reply to qotes method to someone's posting :x This has happened a couple of times before, and in each case I'm sure it's when someone has made a new posting on the thread between the time I've clicked on the reply with quotes option, written my reply but before I clicked the submit button. I've got a feeling that in these cases the other member's posting started of a new page in the thread, but it could be me being paranoid :?

I'm going to have to either :-

1) get in the habit of composing such replies in a word document and then just cutting and pasting

or

2) using the save draft button before hitting submit
Sport Nav Petrol Automatic FWD Arctic White plus options April 2016


User avatar
jtonline
Posts: 794
Joined: Sun Nov 22, 2015 4:26 pm
Location: Herefordshire, U.K.
Contact:

Re: Forum not storing a posting to a reply with quotes attempt?

Post by jtonline » Tue May 08, 2018 8:56 pm

Hmm., not experienced that issue. I've had it where someone has replied whilst I was composing my reply and the board has then warned me and allowed me to view the posted reply before I've submitted mine.
09/15 CX-3 Sport Nav, Dynamic Blue Mica, 1.5 Diesel, AWD, Automatic
Have you added location & model info., including year to your CX-3 Forums profile? For help see: http://bit.ly/2fQzMfd
My Mazda CX-3 Blog: www.jtonline.info


st3v3cx-3
Posts: 443
Joined: Tue May 03, 2016 7:56 pm
Location: South East UK

Re: Forum not storing a posting to a reply with quotes attempt?

Post by st3v3cx-3 » Tue May 08, 2018 9:53 pm

Ok, thanks for that info. I'll just remember to compose any long replies in a word document and then just cut and paste into a forum message. Doing it that way also sorts out my spelling / typing mistakes before submitting :)
Sport Nav Petrol Automatic FWD Arctic White plus options April 2016


Post Reply

Return to “Website Issues”