Log In Query

Suggestions & Help using the CX3 Forums
Post Reply
zoylander
Posts: 15
Joined: Wed Jun 28, 2017 2:10 pm
Location: Somerset

Log In Query

Post by zoylander » Wed Sep 13, 2017 1:00 pm

Every time I try to log in, my email address appears where my user name should be. I then have to delete it and enter my user name manually. How can I correct this error permanently?
CX-3 SE 2.0L 2WD Auto.


User avatar
anchorman
Posts: 902
Joined: Tue Jul 07, 2015 4:23 pm

Re: Log In Query

Post by anchorman » Wed Sep 13, 2017 6:55 pm

You want JT for that one. The only thing I can think of is that your device has remembered it that way. Mine doesn't get mixed up but I do have to log in EVERY time which is irritating.
CX-5 Sportnav diesel auto. AWD


User avatar
jtonline
Posts: 445
Joined: Sun Nov 22, 2015 4:26 pm
Location: Herefordshire, U.K.
Contact:

Re: Log In Query

Post by jtonline » Wed Sep 13, 2017 7:56 pm

Sounds like a browser cookies or autofill issue.
What operating system and browser?
Are you using a password manager?
09/15 CX-3 Sport Nav, Dynamic Blue Mica, 1.5 Diesel, AWD, Automatic
Have you added location & model to your CX-3 Forums profile? See: http://bit.ly/2fQzMfd
My Mazda CX-3 Blog: www.jtonline.info


zoylander
Posts: 15
Joined: Wed Jun 28, 2017 2:10 pm
Location: Somerset

Re: Log In Query

Post by zoylander » Thu Sep 14, 2017 10:59 am

I use Google Chrome 99% of the time, but I also have Internet Explorer installed as a back up in case Google ever fails.
What is a password manager? I am an elderly analogue technophobe trapped in a digital age!
CX-3 SE 2.0L 2WD Auto.


User avatar
jtonline
Posts: 445
Joined: Sun Nov 22, 2015 4:26 pm
Location: Herefordshire, U.K.
Contact:

Re: Log In Query

Post by jtonline » Thu Sep 14, 2017 11:50 am

zoylander wrote:
Thu Sep 14, 2017 10:59 am
I use Google Chrome 99% of the time, but I also have Internet Explorer installed as a back up in case Google ever fails.
What is a password manager? I am an elderly analogue technophobe trapped in a digital age!

On the login page, when you delete the email address and enter the correct Username and Password, make sure you click in the box next to 'Remember me' so that there's a tick in there before you click the 'Login' button.

Once you've logged-in, close Chrome then reopen it again and navigate to https://www.cx3forums.co.uk

If that doesn't work, try clicking the three vertical dots at the top right-hand corner of Chrome, then choose 'More Tools', then 'Clear Browsing Data...', then tick all the boxes and click the 'Clear Browsing Data' blue button. Then close and reopen Chrome and try this site again.
09/15 CX-3 Sport Nav, Dynamic Blue Mica, 1.5 Diesel, AWD, Automatic
Have you added location & model to your CX-3 Forums profile? See: http://bit.ly/2fQzMfd
My Mazda CX-3 Blog: www.jtonline.info


Post Reply

Return to “Website Issues”


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest